Hello!

Kedves Látogató! Üdvözöllek az legjobb varázslós játékok weboldalon. Gyűjteményünkben jelen van a varázslós játékok mindegyik fajtájának legminőségibb játékai, csoportokra bontva. Minden játékunk ingyenes és gombnyomásra megtekinthető. Varázslatos játékot weboldalunkon!
Varázslós játék
Varázslós játék


Le kell gyõznöd a varázslót, de ehhez pénzt kell szerezned. Ez nem lesz nehéz mert itt a piros hol a piros játékot is tudsz eközben játszani, ahol ha elég ügyes vagy minden körben meg tudod duplázni a pénzedet. A fegyvered fejlesztésével pedig le tudod végül gyõzni a varázslót.
Varázsló háborúja
Varázsló háborúja


Egy egyszerû alapkoncepción alapuló, mégis a maga nemében nehéz és kihívást jelentõ játékról van szó. Egy varázslót irányíthatunk most, aki a gonosz ellen harcol és minden lehetõséget megragad hogy elküldje õket a másvilágra. Remek szórakozás lesz!
Varázsló harca
Varázsló harca


Egy varázslatos kalandjáték, ahol lélekszívó démonok ellen van viaskodásod. A varázspálcád segítségével tudsz harcolni. Az irányítás is egyszerûre sikerült, a nyilak mellett az A és az S gomb segítségével tudsz pontokat szerezni. Sok szerencsét!
Varázsló háborúja 2.
Varázsló háborúja 2.


Ismét egy remek játékélményt és kihívást kaptunk, most még jobban kidolgozva, de az eredeti koncepción nem változtatva. Az igazán hangulatos játék garantálja azt is hogy hosszú idõre le leszünk kötve, hiszen ha tehetjük mindenképpen itt ülünk fölötte amíg végig nem sikerül játszani.
Varázsdoboz
Varázsdoboz


Szedd össze a legtöbb varázsdobozt. Ezt úgy tudod megtenni, hogy fölé viszed az egeret és rákattintasz. Közben viszont nagyon vigyáznod kell arra, hogy ne vidd boszorkány közelébe az egeredet, mert ha ez túl sokszor történik meg, akkor veszíteni fogsz.
Varázsszó
Varázsszó


Te és a te tûzképességednek kell visszaszorítani az feléd rohanó tömeget. Ez nem olyan egyszerû, fõleg azt figyelembevéve hogy körül vagy véve az ellenséggel, akik téged szeretnének széttépni. Gyorsan kell lerajzolnod a feléd jövõ szörnyeknél látható jeleket, mert ha elérnek hozzád akkor már nem sok esélyed.
A sárkány és a varázsló
A sárkány és a varázsló


A sárkánynak egy szent célja most az, hogy a megvetendõ és gonosz, alattomos kis varázslót láb alá tegye. Sajnos az ehhez vezetõ út hosszú és tele van akadályozó tényezõkkel de ha meg kell védeni a szülõhazát, akkor apait-anyait bele kell adnod.
Varázslatos védelem
Varázslatos védelem


A varázslat mindig is nagy értékes képviselt egy játékban, és most egy egész várost kell megvédened a tüzes labdáktól, amelyek a fal felé rohannak. Próbáld meg a lehetõ legtöbb támadót likvidálni a varázslataiddal, hogy te legyél a legjobbakat tartalmazó tabella legelején.
Fantáziavilág
Fantáziavilág


50 különbözõ nagyságú és nehézségû pályán kell bizonyítanod, hogy elég ügyes és kitartó vagy ahhoz, hogy segíteni tudj a varázslónak összeszedni az összes, a földön elhagyott zöld kis gyémántokat. Persze itt is vannak olyan lények akik ezt szeretnék megakadályozni, de ha kikerülöd õket, akkor nem lesz gond.
Albus Dumbledore
Albus Dumbledore


Ilyen puzzle játékkal biztos nem találkoztál még! Amúgy sem könnyû fejben összerakni egy bonyolultabb képet hogy mi hova való, de ha a képen még rengeteg mozgó tárgy is van, akkor tényleg nincs nehéz dolgod. Sok sikert és kitartást a játékhoz!
Gépelõs varázslós játék
Gépelõs varázslós játék


Vedd elõ a gyorsgépelõ ujjaidat, mert a meteoritokat amelyek a drága anyaföldet fenyegetik, most egy kis gyorsgépeléssel tudod eltüntetni. Minden meteoriton van egy betû, ha azt lenyomod akkor el is van hárítva a fenyegetés. Ja igen, utána jön még pár, szóval hajrá!
Halálos Varázsló
Halálos Varázsló


Egy összetett és mégis egyszerû varázslós játék a halálos varázsló. Remek szórakozás, ami magában foglalja azt is, hogy órákig le tudja foglalni az embert, mert mindig van valami új amit mutatni tud és valami fejlõdési lehetõség amit mutatni tud, és amit mi szeretnénk elérni.
Deszkás varázsló
Deszkás varázsló


Kerüld el a lávát, miközben a varázslóval ugrálsz el felettük. Persze az egyre nagyobb lyukakat csak nagy lendülettel érdemes megközelíteni, amit akkor tudsz megtenni ha a jobbra és a balra nyilat nyomogatod egymás után, hihetetlen tempóban. Aztán majd cserélhetsz billentyûzetet...
Varázsló és varázsló
Varázsló és varázsló


Védd meg a varázsvárat ebben a kalandjáték-szerû izgalommal és fejlõdési lehetõséggel megáldott remekül szórakoztató játék. Remek animáció és a szórakoztató hangok teszik igazán egyénivé és élvezhetõvé a játékot. Mindenképp érdemes elõtölteni vele egy pár órát ha épp ráérünk.
Az utolsó varázsló
Az utolsó varázsló


Érezd az erõt, ami átjár, és pusztítsd el az összes csontvázat, amely téged szeretne likvidálni. Végül ha már annyian jönnek hogy nem gyõzöd erõvel, élettel és elbuksz, akkor se búsulj, hanem oszd meg mindenkivel az eredményedet, amely lehet hogy a top 3 legjobb játékos közé repít el.
Majom varázslós játék
Majom varázslós játék


Egy majom vagy! Legalábbis a játékban most egy majmot fogsz alakítani, az lesz a karaktered akit irányíthatsz. Remek kis szórakozást viszont nem csak ez adja a játékhoz, hanem a remek játékmenet is hozzásegít ehhez. Jó szórakozást a varázslós játékhoz!
Boszorkány vs. varázsló
Boszorkány vs. varázsló


A nõi vagy a férfi mágiát ûzõ emberek a jobbak? Most ebben a játékban van ezt letesztelni. Te leszel a varázsló, a boszorkály meg folyamatosan küldi le a gonoszabbnál gonoszabb átkai, te pedig a varázslataiddal ezeket el tudu pusztítani, vagy esetleg csak szimplán arrébb állni és kikerülni.
Varázsló játék pingpong
Varázsló játék pingpong


Egy kis varázslatos ping-pongban lehet részed ha most velünk tartasz. Az átok ide-oda pattog, és ha nem szeretnéd hogy téged találjon el, akkor gyorsan küldd vissza a feladónak. Ha valamelyik oldalon eléri a 10-et az átok vissza nem verése, akkor vége a játéknak.
Varázslabdák
Varázslabdák


Egy remek kis egyszerû játék, de amilyen egyszerû, annyira nehéz is egyben. Egy golyó pattog, ami ha nekimegy az általunk fellõhetõ kis varázslatba, akkor kettészakad - szerencsére csak egy bizonyos pontig. Sok szerencsét, és kitartást a játékhoz!
Hé varázsló
Hé varázsló


Minden idõk egyik legjobban elkészített flash varázslós játék. AKinek ez nem elég, az keressen valami mást, mert ennél jobbat keresve sem nagyon fog találni. Hogy miért? Mert remek irányítást a tökéletes játékélmény teszi igazán remekké, és akkor nem beszéltünk az ehhez kapcsolódó megannyi remek kis extrákról. Mindenképpen érdemes kipróbálni ezt a játékot, hagy ragadjon minket is magával!